dinsdag, 01 december 2020

Première Dordrecht door de jaren heen uitgesteld.

Hero Image

Een update naar aanleiding van de verlengde lockdown.

De premièrevoorstellingen stonden oorspronkelijk gepland voor 8 en 10 januari. Vanwege de lockdown is aanvankelijk alles verplaatst naar 5, 6 en 7 februari. Het is u vast niet ontgaan dat de lockdown weer verlengd is en het nog niet duidelijk is tot wanneer dit duurt. Hierdoor blijven de bioscopen ook gesloten.

Maakt u zich geen zorgen over uw kaartjes, die blijven sowieso geldig. Zodra deze lockdown daadwerkelijk voorbij is en de bioscopen weer open mogen zal ‘Dordrecht door de jaren heen’ spoedig gaan draaien in Cinema The Movies Dordrecht.

Meer informatie over de film

Dordrecht door de jaren heen is een film die over Dordrecht en haar geschiedenis gaat. Met een focus op wat de stad nu zo bijzonder maakt. De film duurt ongeveer 90 minuten en bestaat uit een mengeling van vertelling met interviews.

De film is onderverdeeld in drie aktes, die zullen opeenvolgend gaan over: wat maakt Dordrecht zo bijzonder, de vroege geschiedenis (tot 1900) en de recentere geschiedenis. Op een luchtige maar inhoudelijke wijze wordt de kijker meegenomen op reis door “Dordrecht door de jaren heen”.

Laatste nieuws