donderdag, 26 augustus 2021

Silver Talent Show is terug

Hero Image

Initiatiefnemer Stichting Kunstmakers roept talenten op om deel te nemen.

Nadat, door de Corona crisis een nieuwe editie van de Silver Talent Show 3 x werd uitgesteld, ziet het er nu naar uit dat er opnieuw getart kan worden met dit populaire evenement voor en door ouderen van Dordrecht.

Ben je een enthousiaste Dordtse amateur muzikant of zanger en vijfenvijftig jaar of ouder? Dan is dit je kans om in september te schitteren in de Dordtse Silver Talent Show 2020 kondigt de Stichting Kunstmakers aan. De organisatie is op zoek naar muzikanten of zangers mét of zonder begeleiding, die als solist willen optreden of als duo, trio etc. (tot maximaal vier personen per act).

Alle genres zijn welkom: van opera tot splinternieuwe pop, van gouwe ouwe tot zelfgeschreven songs en van spitse kleinkunst tot tranentrekkende smartlappen. Voor wie begeleiding zoekt is er een pianist aanwezig.

Whop goes Pop

Voor de uitvoering van de Silver Talent Show is door de organisatie een samenwerking aangegaan met ‘Whop goes Pop’; het initiatief van de Popcentrale waarbij ouderen vanaf 50 jaar een keer per maand voor elkaar optreden en presentaties geven in de Popcentrale.

Hoe werkt het?

Inschrijven kan tot 1 september. Nadat een kandidaat zich heeft ingeschreven wordt deze in een van de selectierondes geplaatst en komt daarna terecht in een van de 2 coaching rondes. Hier krijgt de kandidaat adviezen van deskundigen over hoe zij of haar optreden kan verbeteren.

Geselecteerde kandidaten gaan naar de halve finale. De beste 3 van iedere halve finale gaan naar de finale. Finalisten treden op tijdens de tour langs de verzorgingshuizen (data nader te bepalen) Winnaars van de finale ontvangen een trofee en deze winnaars zullen tevens soleren tijdens het populaire ‘aMeeZing Big Rivers’ (juli 2022). Dit is het meezing (sing along) onderdeel van Big Rivers uitgevoerd door het aMeeZing Projectkoor olv. dirigent John Stinissen.

Selectieronden;

  • Vrijdag 10 september
  • Zaterdag 11 september
  • Vrijdag 17 september
  • Zaterdag 18 september

Coaching van deelnemers; Tussen 20 september en 2 oktober

Inschrijven via: kees@kunstmakers.com of 078-645.41.91. Voor meer informatie zie: www.kunstmakers.com of bel: 078-6454191

Laatste nieuws