Bekijk de evenementen in de agenda

dinsdag, 14 januari 2020

1e Workshop Vieren, samen met de stad succesvol.

Hero Image

De eerste is de kinderkunstworkshop, op maandag 13 januari in het Energiehuis, was erg succesvol. Vele kinderen hebben een eerste aanzet gemaakt voor het speciale venster dat wordt gemaakt voor een voorstelling van het Merwe’s Oratorium Vereniging. De komende weken wordt door ToBe cultuurcentrum in vier wijken verder gewerkt aan dit kinderkunstproject.

Ook meewerken aan dit project?
Doe je ook mee aan een geweldig kunstproject van ToBe cultuurcentrum & Merwe’s Oratorium Vereniging, het grootste koor van Dordrecht? Werk samen met kinderen uit de wijk aan een groot houten raam, waar jullie het verhaal van de Heilige Sura van Dordrecht verbeelden. Waar gaat het verhaal van Sura over? Wat zijn de belangrijkste dingen die er gebeuren? Welke symbolen kunnen we gebruiken in het raam?

In kleine groepen gaan jullie ontwerpen, tekenen, knippen, plakken, schilderen en vooral samenwerken aan een te gek kunstwerk! We ontdekken en experimenteren hoe we een ‘glas in lood-effect’ met speciale materialen kunnen maken.

De kunstwerken worden in het jaar 2020 op verschillende plekken in Dordrecht tentoongesteld, waar iedereen jullie kunstwerken kan bewonderen!

Laatste nieuws