Grootkoor Zuid-Holland & Henk Poort

Datum: van 14.12.2021 tot 01.01.1970 Tijdstip: 19:30 - 01:00 Locatie: Augustijnenkerk Adres: Voorstraat 216, 3311 ET Dordrecht
Hero Image

Optreden door Grootkoor Zuid-Holland m.m.v. de Nederlandse opera- en musicalzanger Henk Poort

Dit nieuwe Grootkoor wordt maar liefst het twaalfde Grootkoor in Nederland en wordt georganiseerd door Grootkoor Projecten. Er zal de komende maanden vijf keer worden gerepeteerd o.l.v. de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Zij dirigeren al vele jaren de Grootkoren en op projectbasis zingen in een koor is nog steeds een geweldig succes. Inmiddels zijn de Grootkoren een begrip in Nederland.

De behoefte aan samen zingen is groot en ondanks de coronastop zijn de dirigenten optimistisch over dit nieuwe koor. Zingen is niet alleen leuk, maar is ook goed voor onze gezondheid. Het verbindt en houdt je fit.

Het Grootkoor Zuid-Holland is bestemd voor dames en heren die graag zingen in de leeftijd vanaf 18 jaar en ouder. De koorrepetities zullen plaatsvinden op woensdagavond 22 september, 6 oktober, 10 november, 1 december en een generale op 14 december. De repetities worden gehouden in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73 in Zwijndrecht, van 19.15 tot 22.00 uur. Het repertoire zal bestaan uit Christmas Carols en bekende koorwerken. Tijdens de eerste koorrepetitie ontvangen deelnemers de koormuziek & studie-CD, zodat ook thuis gestudeerd kan worden.

Henk Poort verwierf bekendheid door zijn rollen in Les Misérables, The Phantom of the Opera en Anatevka. Twee jaar geleden maakte Henk Poort– samen met Floor Jansen – furore in het programma ‘Beste Zangers’.Hun versie van het duet uit The Phantom of the Opera maakte een diepe indruk. 

Dit bijzondere koorproject geeft zanglustigen de kans om op te treden in een prachtige kerk met Henk Poort, iedere enthousiaste zanger of zangeres kan zich inschrijven. Voor meer informatie over het Grootkoor en voor inschrijving, kunt u terecht op www.grootkoor.nl 

Entree toeschouwers: € 20,00

Kaartverkoop: VVV, Spuiboulevard 99, Dordrecht

Meer informatie

Events

20.10.2021 - 05.12.2021 Online evenement

De Verborgen Parel van Dordrecht

Lees meer
14.12.2021 - 01.01.1970 Augustijnenkerk

Grootkoor Zuid-Holland & Henk Poort

Lees meer
Bekijk alle events