Veelgestelde vragen

Vanaf woensdag 27 januari zal de actie ter ere van 800 jaar stadsrechten van Dordrecht in samenwerking met alle zelfstandige supermarktondernemers van start gaan. Een prachtig project, waar jong en oud door geboeid zal zijn. Voor iedere Dordtenaar zal het verzamelalbum een waar collector’s item zijn, een blik op 800 jaar Dordrecht. Bekijk hieronder de FAQ's of stuur ons een mail.

Hero Image

< Terug naar het overzicht

Antwoorden op veel voorkomende vragen kunt u hieronder terugvinden. Staat uw vraag/antwoord er niet tussen. Schroom dan niet contact op te nemen via het volgende emailadres: cox@tomorrow-mss.nl.

Wat is de actieperiode?

De actie loopt van woensdag 27 januari tot en met zaterdag 3 april.

Hoe gaat de actie in zijn werk?

Gedurende 9 actieweken, kunt u bij 7 verschillende supermarkten in Dordrecht sparen voor plaatjes, welke verzameld kunnen worden in het verzamelalbum 800 jaar Dordrecht. In de eerste drie weken van januari heeft ieder huishouden in Dordrecht (met uitzonder van huishoudens met een Nee/Nee sticker & te kleine brievenbussen) een album in de brievenbus ontvangen.

In deze 9 weken heeft u de kans 250 verschillende plaatjes te sparen, om zo het album compleet te maken. Bij iedere €10,- aan boodschappen ontvangt u een setje met 4 plaatjes. De actie zal ondersteund worden door wekelijkse actieproducten, waarbij u ook gratis plaatjes ontvangt. Indien uw album onverhoopt niet vol is gespaard, heeft u aan het einde van de actie de mogelijkheid uw dubbele plaatjes te ruilen. Hiervoor worden diverse ruilbeurzen voor georganiseerd.

Bij welke actieproducten krijg ik extra plaatjes?

Iedere week krijgt u bij diverse wisselende actieproducten extra setjes met plaatjes gratis. Deze actieproducten zullen wekelijks via de Social Media kanalen van de supermarkten en 800 jaar Dordrecht en in de Dordt Centraal aangekondigd worden.

 Waar en wanneer vinden de ruilbeurzen plaats?

De ruilbeurs/ruilbeurzen zullen aan het einde van de spaaractie plaats gaan vinden. Op welke datum en welke locatie(s) dit plaats zal gaan vinden, wordt te zijner tijd gecommuniceerd via de Social Media kanalen. Natuurlijk houden wij rekening met de maatregelen rondom de Corona-crisis en zullen wij op zoek gaan naar alternatieven, mochten bijeenkomsten niet binnen de mogelijkheden liggen.

Ik heb geen boek ontvangen, wat nu?

Ieder huishouden in Dordrecht heeft een verzamelalbum ontvangen, met uitzondering van huishoudens met een Nee/Nee sticker op de brievenbus & te kleine brievenbussen. Heeft u onverhoopt geen verzamelalbum ontvangen, om welke reden dan ook, maar ben u wel geïnteresseerd, dan kunt u een verzamelalbum ophalen bij één van de deelnemende supermarkten.

Ik wil niet gaan sparen. Wat moet ik met mijn verzamelalbum doen?

Heeft u een verzamelalbum in uw brievenbus gekregen, maar wilt u niet gaan sparen voor de actie. Wilt u dan zo vriendelijk zijn uw album in te leveren in één van de deelnemende supermarkten. Wellicht kunnen wij iemand anders blij maken met uw album.

Mijn verzamelalbum is kapot, wat nu?

Heeft u onverhoopt een kapot verzamelalbum ontvangen, dan kunt u deze omruilen in één van de deelnemende supermarkten. Neemt u alstublieft uw kapotte album mee als bewijs.

Waar kan ik een volledig album bekijken?

Bent u benieuwd naar een volledig verzamelalbum, waarin alle plaatjes reeds geplakt zijn, dan kunt u terecht bij iedere Bibliotheek in Dordrecht. Zij hebben ieder een volledig exemplaar tot hun beschikking vanaf de eerste week van februari.

Waar kan ik plaatjes doneren?

Heeft u dubbele plaatjes of plaatjes die u niet gebruikt? Deze kunt u inleveren in de inleverboxen. Deze kunt u vinden in alle deelnemende supermarkten en binnenkort in diverse wijkcentra.

Wat moet ik doen als ik geen plaatjes heb gekregen?

Heeft u bij het afrekenen onverhoopt geen plaatjes gekregen, dan kunt u op vertoon van uw kassabon alsnog uw plaatjes ophalen in de winkel. Wij vertrouwen erop dat u eerlijk met deze mogelijkheid omgaat.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Is uw vraag niet beantwoord, dan kunt u uw vragen mailen naar: cox@tomorrow-mss.nl. Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen te reageren.

De samenstellers van dit verzamelalbum hebben hun uiterste best gedaan om volgens de wettelijke bepalingen beeldmateriaal en tekst te verkrijgen. Mochten er desondanks personen of instanties menen rechten te doen gelden dan kunnen zij contact opnemen via het volgende mailadres: cox@tomorrow-mss.nl