Plaatjesboek Dordrecht 800

Wie er de afgelopen weken niet in is geslaagd het speciale plaatjesalbum van Dordrecht 800 jaar Stad vol te krijgen, krijgt alsnog een kans. Vanaf maandag 5 april liggen er bij de deelnemende supermarkten speciale ruilformulieren klaar, want een een fysieke ruilbeurs is momenteel niet mogelijk.

De formulieren kunnen worden opgehaald en ingeleverd bij de servicebalie van onder meer Jumbo en Plus tot en met maandag 26 april. Dubbele plaatjes kunnen worden ingeleverd, en ontbrekende kunnen worden aangekruist op het formulier. Wie meedoet, moet wel minimaal evenveel dubbele plaatjes inleveren als dat hij of zij ervoor wil terugkrijgen.

De supermarkten roepen iedereen op om mee te doen, en om ook dubbele plaatjes in te leveren wanneer het album al vol is. Zo kunnen zo veel mogelijk mensen proberen hun album compleet te maken. Vanaf 27 april gaat een groep vrijwilligers aan de slag om de plaatjes te matchen. Iedereen krijgt dan een envelop met zo veel mogelijk ontbrekende plaatjes. Deze liggen naar verwachting vanaf 1 mei klaar.

Hero Image

Deelnemende Supermarkten

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Meer informatie
Dordrecht map

Terugblik