Feestelijke Opening City Campus

Uitgesteld / Geannuleerd
Datum: van 26.11.2021 tot 26.11.2021 Tijdstip: 14:15 - 17:30 Locatie: Augustijnenkerk Adres: Voorstraat 216, 3311 ET Dordrecht
Hero Image

Het bestuur van City Campus Dordrecht heeft naar aanleiding van de persconferentie op 12 november jl.  in goed overleg met de Initiatiefgroep Academisch onderwijs Dordrecht het besluit genomen dat de festiviteiten op 26 november 2021 geen doorgang zullen vinden.

Hierbij is enerzijds gekeken naar wat er mogelijk is binnen de huidige COVID-19 maatregelen, anderzijds naar het maatschappelijk belang. We zullen, zodra de omstandigheden dit toelaten, werken aan een nieuw evenement om de komst van Academisch onderwijs in Dordrecht te vieren. De activiteiten die uitgevoerd worden door City Campus Dordrecht zijn ondanks de (internationale) beperkingen al in volle gang. Wij houden u graag op de hoogte over deze vorderingen via onze website www.citycampusdordrecht.com en onze social media kanalen LinkedIn en Facebook.

Wat is City Campus Dordrecht?

City Campus Dordrecht omvat de historische binnenstad van Dordrecht. Het hoofdgebouw is het prachtige monumentale pand de ‘Wereldwaag’ aan het Scheffersplein. Vanuit deze geweldig locatie zal academisch onderwijs een plek krijgen in de stad. Geaccrediteerde onderwijsinstelling Netherlands Business Academy zal hier academisch onderwijs verzorgen met een verscheidenheid aan Master opleidingen, Masterclasses en internationale projecten. Met Dordrecht als hoofdlocatie zal City Campus een belangrijke plek innemen in internationaal onderwijs binnen en buiten Europa. We werken hiervoor samen met verschillende partneruniversiteiten en maken deel uit, of zijn projectleider, van verschillende EU projecten. Daarnaast zijn we ook op de Nederlandse markt actief met een aantal Master opleidingen voor working professionals. Meer informatie over City Campus Dordrecht kunt u vinden in de bijlage.

 

Events

20.10.2021 - 05.12.2021 Online evenement

De Verborgen Parel van Dordrecht

Lees meer
14.12.2021 - 01.01.1970 Augustijnenkerk

Grootkoor Zuid-Holland & Henk Poort

Lees meer
Bekijk alle events